top of page
angelo brewing (980 x 675 px) (11).png

Het Magdalena Boost traject is gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de Afslankthee en Relaxthee.

Gezonde voeding is de allerbelangrijkste motor maar dankzij de ondersteuning van de afslankthee gaan we de vetverbranding stimuleren. De combinatie van de voeding en de afslankthee zorgen ervoor dat je ook buikvet gaat verbranden. In de avond ga je dan lekker slapen en tot rust komen met de relaxthee zodat je lichaam kan recupereren.

Het Boost traject kan op je eigen tempo. Wil je het doen zonder te zondigen dan kan je snel gaan vermageren. Zondig je af en toe nog dan gaat het iets trager. Ook elk lichaam is anders. Wees mild en luister naar je lichaam.

Iedereen kan het Boost traject volgen behalve mensen die gevoelig zijn aan cafeïne, zwangere- en borstvoeding gevende mama’s, ouderen en kinderen. Let ook op indien je hartproblemen hebt of hebt gehad, raadpleeg dan eerst je arts.

Al de trajecten zijn opgebouwd vanuit 1 groot doel? Ervoor zorgen dat je bewust gaat worden hoe belangrijk je lichaam & geest is en dat gezonde voeding daar een immense rol speelt samen met extra ondersteuning. Indien je echt hier voor jezelf gaat zorgen en de regels gaat hanteren dan kan je die gezonde levensstijl gaan hanteren, je ideale gewicht bereiken en behouden.

bottom of page