top of page
62.png

Detoxen is het proces dat je doorgaat om je lichaam te kunnen reinigen. Met name de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel.

Onderzoek heeft aangetoond dat onze dagelijkse energie, vitaliteit, gemoedstoestand en hersenfunctie door middel van een voedingskeuze kan worden verbeterd. Dit geldt ook voor ons uiterlijk. Gezond haar, tandvlees en gezonde huid, ogen en nagels zijn grotendeels het gevolg van een gevarieerd eetpatroon.

Echter, ons lichaam wordt elke dag vervuild met uitlaatgassen, alcohol, voeding, crème, deodorant, stress, chemische middelen, schoonmaakmiddelen,... en nog veel meer.

Gelukkig zit ons lichaam geniaal in elkaar want onze organen weten heel goed hoe ze deze gevaarlijke stoffen kunnen en moeten verwerken. Het proces van ontgiften gaat dus non-stop de hele dag door.

 

Door overdaad of andere redenen kan het gebeuren dat ons lichaam niet alles kan verwerken en maar gedeeltelijk kan afvoeren. Hierdoor kan er een verzuring ontstaan die op lange termijn kwalen, aandoeningen of ernstige problemen voor onze gezondheid kan veroorzaken.

Redenen om het detox traject te volgen kunnen zijn: Persoonlijk gezondheidsdoel, voedselverslaving doorbreken, het lichaam genezen, ontgiften, afvallen, preventie, immuniteit, meer energie krijgen en je beter in je vel voelen.

Hou dus regelmatig een detox week met ons Magdalena detox traject.

Magdalena heeft het Detox traject ontwikkelt omdat het belangrijk is om regelmatig je lichaam te ontgiften.

De Magdalena-manier van detoxen is gebaseerd op gezonde voeding, welke volgens ons de enige en beste brandstof is voor jouw lichaam en dat is voor de detox kuur niet anders.

angelo brewing (980 x 675 px) (8).png

Het traject duurt 10 dagen en bouw je nadien terug rustig af.

Gezond detoxen staat voor ons als een paal boven water.

Met het Detox traject gaan we reinigen via voeding die een detoxerende werking heeft. Dit in samenwerking met ons geheim wapen, de Magdalena ampul.

Bij deze kuur gaat het vooral om de ontgifting van lever en darmen en minder om vermageren. Echter merken we dat dit vaak samen gaat.

Het Detox traject duurt 10 dagen en je kan de kuur naar behoefte ook uitbreiden. Bespreek dit zeker op tijd zodat je een extra voedingssupplement als ondersteuning kan bijnemen.

Detox verschijnselen zijn heel normaal en meestal niet te vermijden. Hoofdpijn, misselijkheid, verandering in de stoelgang, humeurigheid, .... zijn enkele voorbeelden die eventueel zouden kunnen voorkomen.

Tijdens het traject zal je vaker moeten plassen maar dat is juist een goed teken, daardoor raak je veel afvalstoffen kwijt. Ook kan de kleur van je urine veranderen.

De eerste 3 dagen zijn het moeilijkste. Vanaf dag 4 voel je je stukken beter en energieker, ga je beter slapen en gaat je huid beginnen stralen.

bottom of page